Logo Sunflower Costablanca Sunflower

Over ons

Pedro geboren en getogen in Alicante.

Afgestudeerd aan de Universiteit van Alicante als Econoom in 1999 waar hij vervolgens zijn Master behaald in Economie en bankzaken. Na zijn studie heeft hij jaren ervaring opgedaan in het Spaanse bedrijfsleven, op het gebied van bankwezen, belastingen en bedrijfsadministratie. Lid van de Orde van Bedrijfseconomen (2212/Alicante). In 2008 heeft hij tevens de titel curso superior de seguros toegevoegd aan zijn curriculum (verzekeringsmakelaar).

Pedro is verantwoordelijk voor alle belasting- en verzekeringszaken en bedrijfsadministratie.

Denise geboren en getogen in Nederland.

Afgestudeerd in 1998 aan de Hogeschool Holland in Diemen, Nederland, in International Business, Recht, Marketing en Talen. Zij heeft diverse buitenlandse cursussen afgerond, w.o. 6 maanden aan de Universiteit van Zaragoza en 1 maand aan de Fachhochschule in Nürtingen, in 2019 heeft zij tevens het Certificaat Agente Exclusivo de Seguros behaald (exlusief verzkeringsagent) en spreekt vloeiend de volgende talen: Engels, Duits, Spaans en Nederlands en een redelijk woordje Frans. In 2001 is zij naar Spanje geëmigreerd waar zij over de jaren ervaring heeft opgedaan in de woningsector (begeleiding aan- en verkoop en verhuur), het begeleiden van expats, gestoria & administratie, hypotheken, verzekeringen en administratie op gemeentelijk niveau als adviseur expats en officiële tolk bij de gemeente Formentera del Segura.

Denise is Algemeen Manager van Sunflower CostaBlanca, Adviseur en Tolk.

De samenwerking tussen Pedro en Denise is tot stand gekomen in 2008, toen zij de BV Sunflower CostaBlanca oprichtten en op 28 maart 2009 feestelijk het eerste kantoor aan de Calle Florencio Celdrán, Benijófar, openden voor publiek. Het kantoor werd na 7 jaar en 2 nieuwe werknemers erbij wat te klein en zo werd het huidige pand aan de Calle Pilar Miró, 34A geopend in September 2015. In 2023 gaat het kantoor weer verhuizen, dit keer naar een permanente lokatie in Formentera del Segura, waar we ruimte hebben om verder uit te breiden.

De rest van ons team bestaat uit:

Mayte, heeft een Universitaire graad in arbeidsrecht, heeft jaren ervaring opgedaan in bedrijfsadministratie en is sinds 2015 verantwoordelijk voor alle sociale verzekerings- kwesties, contracten en geeft essentiële ondersteuning aan Pedro op het gebied van belastingen en bedrijfsinfomatie.

Sandra, spreekt uw taal en geeft algemene ondersteuning aan Denise, o.a. alle notariële zaken, afsluiten verzekeringen & schadegevallen en is verantwoordelijk voor de verkoop van woningen.

Adela, spreekt Engels is onze front office medewerker: verantwoordelijk voor de receptie en telefoon, intermediair backoffice, algemene ondersteuning.

En niet te vergeten, Maria del Mar, onze freelance huisadvocate, met registratienummer 1697 - College van Advocaten Alicante, die ons al jaren bijstaat met juridisch advies, gespecialiseerd in algemeen -, gemeenschaps- , familie- en arbeidsrecht.